Bröllopsfoto

Jag har fotograferat stora bröllop i Storkyrkan & Slottskyrkan med upp till trehundra gäster och även mindre bröllop i bland annat Dalarna med under hundra gäster. Allt med tillfredsställande resultat, referenser på begäran. Priset varierar beroende på vad man efterfrågar. Man kanske bara vill ha porträttbilder medan andra vill att man stannar under en hel dag och kväll samt dokumenterar allt som sker. För en komplett dokumentation är arvodet 15000 ink moms. Då står jag till förfogande från tidig morgon tills dess att ni lämnar er fest. För uppdrag i mindre omfattning be om offert.

 

Porträtt

Jag har jobbat med porträttfoto under många år och det är något jag är bra på. Jag älskar att försöka få fram spännande och "nya" bilder som speglar personen i fråga, vad den jobbar med och vem den är.  Bilden ska inte visa vem fotografen är, utan personen framför kameran. Även här skiljer sig priset beroende på om det ska vara i studio, ute på någon plats eller om det är flera som vill fotograferas under samma tillfälle, t.ex. en ensemble. Skriv för offert.

 

Scen & Konsert

Jag har dokumenterat ett flertal operauppsättningar och jobbat både åt Drottningholms Slottsteater, Folkoperan, Berwaldhallen & Konserthuset. Med min mångåriga erfarenhet som musiker så känns det väldigt naturligt att kombinera min musikaliska bakgrund med mitt fotograferande. Skriv för offert.

Restaurang & Mat

Jag har under flera år arbetat med restaurangkonsulter i Stockholm. Under åren jag arbetat med dem så har jag fotograferat interiör, stämningsbilder & mat åt många restauranger.  Jag gillar verkligen att fotografera interiör och att ta stämningsfulla bilder som presenterar restaurangens karaktär på ett övertygande sätt. Jag har olika paketpriser beroende på vad man är intresserad av. Skriv för offert.